Centre de fisioteràpia i osteopatía a La Palma de Cervelló

Contacta’ns

Valoració integral i holística per a un tractament personalitzat i així mantenir o recuperar l'equilibri i la salut

Truca'ns!

Sobre nosaltres

Fisioteràpia i Osteopatia Roger Tintoré l'any 2013, després d'anys treballant a diferents clíniques a Barcelona i San Diego (Califòrnia), és quan el seu creador (Roger Tintoré Fisas) va comprendre i va decidir com li agradaria valorar i tractar els seus pacients, veient que per això calia crear la seva pròpia clínica, imposant així la seva filosofia.

 

Per aquesta mateixa raó continuà els estudis amb diferents formacions (especialment en el camp de la patologia múscul esquelètica) culminant amb la realització del Màster oficial en Osteopatia impartit en les escoles universitàries Gimbernat (UAB).

 

La filosofia del centre es basa en una valoració exhaustiva dels diferents sistemes del cos per poder arribar a una hipòtesi diagnòstica i així proposar un tractament, fent partícep quant a coneixement i activitat al mateix pacient per arribar a l'objectiu marcat.

 

Per arribar a aquest fi utilitzem diferents tècniques de fisioteràpia i osteopatia depenent del moment i la necessitat de l’evolució.

 

També ensenyem a prevenir i evitar lesions en fer un treball, un esport o en adoptar una postura.

Realitzem una readaptació funcional global de l'organisme utilitzant les sinergies de tots els sistemes (múscul esquelètic, digestiu, nerviós...)

 

A Fisioteràpia i Osteopatia Roger Tintoré podem tractar i prevenir patologies i malalties en diferents camps: patologies traumàtiques, patologies esportives, patologies reumatològiques, alteracions viscerals, alteracions de la postura, alteracions neurals, patología de la ATM i facial, cefalees, migranyes i alteracions del creixement

Som una clínica on tractem la patologia buscant la causa de forma personalitzada amb tractaments de:

Fisioteràpia i osteopatia a l'abast de la mà

Demana la teva cita ara!

Contacta’ns