Centre de fisioteràpia a La Palma de Cervelló

Tractaments de fisioteràpia

La Fisioteràpia és una ciència que s'encarrega d'utilitzar tots els agents físics disponibles al medi per restaurar la funció del cos humà, de manera que la qualitat de vida i la percepció de salut per part del pacient assoleixi el seu màxim exponent.

 

Desenvolupada per experts qualificats a fisioteràpia i osteopatia Roger Tintoré realitzem una valoració profunda i global de l'organisme per generar un diagnòstic i així fer un tractament amb les diferents tècniques i mètodes fisioterapèutics podent tractar lesions esportives, traumàtiques, reumatològiques, alteracions de la postura, alteracions del equilibri o ajudar a la readaptació funcional. En resum, recuperar o mantenir l'homeòstasi i la salut del pacient.

 

A la nostra clínica el pacient és una part activa del tractament, on coneixerà i entendrà que li està passant i perquè realitzem el tractament i moltes vegades haurà de fer exercicis domiciliaris o modificar alguns hàbits per afavorir el tractament i perllongar l'estat de salut i benestar.

 

Amb els nostres tractaments recuperaràs la sensación de salut i equilibri.

Sóm professionals formats en totes les nostres tècniques.

Tenim el necessari per erradicar el dolor!

CONTACTA’NS