Tractament osteopàtic a La Palma de Cervelló

Osteopatía en Fisioterapia y Osteopatía Roger Tintoré

A Fisioterapia y Osteopatía Roger Tintoré tractem tota mena de patologia, per això oferim tractament d'osteopatia als nostres pacients. Sóm a La Palma de Cervelló, Barcelona, ​​Visita'ns!

 

Entenem l'Osteopatia com una extensió de la fisioteràpia on sumem coneixement per poder integrar més la mecànica, la fisiologia i les sinergies dels diferents sistemes i així poder valorar i tractar des d'un punt de vista més global centrant-nos en l'origen de la patologia i així restaurar lequilibri.

 

Entenem que el cos és capaç d'autocurar-se, però necessita ajuda de tècniques manuals d'un professional i així restaurar la mobilitat, l'estabilitat i l'equilibri.

 

A nivell del tractament, l'osteopatia ens ofereix tècniques específiques que realitzades en combinació amb tècniques fisioterapèutiques augmenten l'èxit del tractament.

 

Osteopatia com a part integrada a la fisioteràpia

Descobreix per què!

Osteopatia visceral

A Fisioterapia y Osteopatía Roger Tintoré treballem un conjunt de tècniques manuals que ens ajuden a diagnosticar i corregir les disfuncions dels òrgans interns. Amb elles, millorem el funcionament dels òrgans i disminuïm el dolor puntual o crònic.

 

L'osteopatia visceral engloba òrgans del tòrax, abdomen i pelvis, abastant així els sistemes respiratori, cardiovascular, digestiu i genitourinari. El que vol dir és que ens basem en tot allò que comporten aquests sistemes, entre els que hi ha el sistema nerviós, que juntament amb el seu bon funcionament, vascularització i inervació aconseguim que l'òrgan funcioni correctament i pal·liem els problemes amb què ha arribat el nostre pacient.

Osteopatia pediàtrica

Tractem nadons i nens en desenvolupament, aquesta tècnica s'empra per a la regulació i reequilibri de l'organisme dels nens, fa que creixin, evolucionin, i es desenvolupin de manera controlada i correcta. Tractem diferents línies de tensió del pacient i evitem i prevenim futures lesions, infeccions o malalties que puguin patir per un mal desenvolupament o creixement dels seus òrgans, i ossos, com ara el crani.

Volem que repeteixis i confiïs en nosaltres per tractar el teu cos i recuperar l´estat de salut.

Demana la teva cita!

CONTACTA'NS